Prijava
BREZPLAČNA POŠTNINA ZA NAROČILA NAD 90€
MOŽNOST PLAČILA PO POVZETJU
HITRA DOSTAVA

Politika zasebnosti in politika piškotkov

Politika zasebnosti in politika piškotkov spletne trgovine Aeon Athletics za uporabnike in obiskovalce spletne strani 

Podatki o podjetju in spletni strani

Ta politika zasebnosti in politika piškotkov ( v nadaljevanju: “Politika zasebnosti”) opisuje način, na katerega Aeon Athletics Group d.o.o. (v nadaljevanju: “Podjetje”) zbira, obdeluje in deli podatke, ki nam jih uporabniki posredujete z uporabo https://aeonathletics.com/ (v nadaljevanju: Spletno mesto) in ob naročilu produktov Podjetja.

Uporabnik je katerakoli pravna ali fizična oseba, ki uporablja ali obišče Spletno mesto (v nadaljevanju: Uporabnik). Upravljavec osebnih podatkov v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) in veljavne zakonodaje Republike Slovenije o varstvu osebnih podatkov je Aeon Athletics Group d.o.o., Jagodje 36A, 6310 Izola, Slovenija, matična številka: 8701580000, DDV: SI10173960 (v nadaljevanju: Upravljavec).

Poleg Politike zasebnosti vas prosimo, da se seznanite s Splošnimi pogoji poslovanja (v nadaljevanju: Splošni pogoji), ki urejajo odnos med Uporabnikom in Upravljavcem.

Osebne podatke, zbrane na Spletnem mestu bomo uporabljali izključno v skladu s Politiko zasebnosti. V nadaljnjem besedilu so predstavljeni načini in nameni uporabe vaših osebnih podatkov, s kom jih delimo in kakšne pravice do nadzora nad vašimi osebnimi podatki imate.

Z uporabo Spletnega mesta soglašate z zbiranjem, uporabo in razkritjem vaših podatkov (vključno z osebnimi podatki) v skladu s Politiko zasebnosti. Kadarkoli ste z nami v stiku ali uporabljate Spletno mesto, prejmemo in/ali vas lahko prosimo, da nam posredujete svoje podatke (vključno z osebnimi podatki). Kot je opisano v nadaljevanju, vaše podatke (vključno z osebnimi podatki) delimo s tretjimi osebami in jih uporabljamo na načine, skladne s Politiko zasebnosti. Vaše podatke (vključno z osebnimi podatki) lahko uporabimo skupaj z drugimi podatki v namen zagotavljanja in izboljševanja izdelkov, storitev in vsebine.

S tem dokumentom vas Podjetje, seznanja s Politiko zasebnosti, prakso in odločitvami glede načina zbiranja vaših podatkov na Spletnem mestu in uporabo teh podatkov. Prosimo, pozorno preberite Politiko zasebnosti in jo občasno ponovno obiščite, da preverite morebitne spremembe.

Podjetje lahko kadarkoli spremeni Politiko zasebnosti tako, da spremenjeno politiko zasebnosti objavi na tem Spletnem mestu. Vse spremembe avtomatično pričnejo veljati na dan, določen v Politiki zasebnosti, razen če ni drugače določeno.

Povzetek obdelave podatkov

Naslednji povzetek vam omogoča pregled dejavnosti obdelave podatkov, izvedenih na Spletnem mestu. Za več informacij glejte spodnje določbe.

Spletna mesta, zajeta s Politiko zasebnosti

Ta Politika zasebnosti velja za https://aeonathletics.com/. Spletno mesto Podjetja lahko vsebuje povezave do spletnih mest tretjih oseb za namen lažjega branja in dodatnih informacij. Preko takšnih povezav dostopate do tretjih spletnih mest in zapuščate Spletno mesto Podjetja. Teh strani ne nadzorujemo in njihove politike zasebnosti se lahko razlikujejo od naše Politike zasebnosti. Ta politika zasebnosti ne obravnava nobenih osebnih podatkov, ki jih zbirajo tretja spletna mesta. Podjetje ne nadzoruje zbiranja podatkov z njihove strani in ne nadzoruje, ali je v skladu s politiko zasebnosti tretje osebe. Podjetje ni odgovorno za ravnanje tretjih oseb ali vsebino njihovih spletnih mest.

Opredelitev pojmov

Za namene te Politike Zasebnosti “osebni podatki” ali “osebne informacije” pomenijo vse podatke, ki se nanašajo na določenega ali določljivega posameznika, ki ga je mogoče neposredno ali posredno identificirati, zlasti z identifikatorjem, kot so ime, identifikacijska številka, podatki o lokaciji, spletni identifikator, ali z navedbo enega ali več različnih dejavnikov, specifičnih za posameznikovo fizično, fiziološko, genetsko, duševno, ekonomsko, kulturno ali družbeno identiteto. V nekaterih državah osebni podatki ne vključujejo poslovnih kontaktnih podatkov. 

“Obdelava” pomeni vsako dejanje ali vrsto dejanj, izvedenih v zvezi z osebnimi podatki ali nizom osebnih podatkov, z ali brez avtomatiziranih sredstev, kot je zbiranje, snemanje, urejanje, strukturiranje, shranjevanje, prilagajanje ali spreminjanje, pridobivanje, ogled, uporaba, razkritje s posredovanjem, razširjanjem ali drugačnim omogočanjem, prilagajanjem, kombiniranjem, omejevanjem, brisanjem ali uničenjem.

Splošna uporaba Spletnega mesta

Preko Spletnega mesta lahko nakupujete naše produkte, kot je določeno v Splošnih pogojih in pregledujete informacije ter dodajate komentarje o kupljenih produktih. Ob vsakem nakupu naših produktov vas bomo prosili za določene podatke.

V namen razumevanja določb Politike zasebnosti ločimo dve vrsti uporabe Spletnega mesta, ki sta odvisni od vašega načina uporabe:

Informativna uporaba Spletnega mesta

Če obiščete Spletno mesto iz informativnih razlogov, torej brez posredovanja osebnih podatkov v kakršnikoli obliki, lahko zbiramo vaše osebne podatke, ki jih naš strežnik samodejno prepozna, kot na primer: 

Te podatke uporabljamo za (i) pomoč pri zagotavljanju učinkovitih storitev (npr. za prilagoditev Spletnega mesta potrebam vaše naprave), (ii) obveščanje o spremembah naše storitve, (iii) omogočanje vašega sodelovanja v interaktivnih funkcijah naše storitve, ko se za to odločite, (iv) podporo strankam, (v) spremljanje uporabe naše storitve in (vi) odkrivanje, preprečevanje in reševanje tehničnih težav. 

Osebni podatki, ki jih zbiramo samodejno, so potrebni za zaščito Spletnega mesta in za naš legitimni interes za zagotavljanje stabilnosti in varnosti Spletnega mesta.

Osebni podatki, ki se samodejno zbirajo, so nemudoma anonimizirani, vsi osebni podatki pa so ustrezno izbrisani.

Uporaba Spletnega mesta za nakup naših produktov  

Funkcije naše spletne trgovine zagotavlja neodvisni ponudnik Fastspring. V primeru, ko obiščete Spletno mesto z namenom nakupa našega izdelka, v zvezi s takšno uporabo Spletnega mesta obdelujemo naslednje podatke:

V primeru da želenega izdelka ni na zalogii, lahko izberete možnost, da vas obvestimo o prejetju nove zaloge izdelkov. V takšnem primeru morate izpolniti polje “obvestiti me, ko bo spet na zalogi”, kjer nam sporočite vaše ime ter elektronski naslov. 

Osebne podatke bomo uporabili, da vam bodo dane na voljo naše storitve, produkti in da zagotovimo zahtevane informacije ali z vami komuniciramo.

Osebni podatki, ki jih zbiramo, so potrebni za izvajanje pogodbenih obveznosti med Uporabnikom in Upravljavcem (obdelava na podlagi zakona in pogodbenih odnosov) kot tudi za naš zakoniti interes.

Podrobnosti o vaši plačilni kartici ne bomo shranili ali zbirali. Te informacije so posredovane neposredno tretjim osebam, ki obdelujejo plačila in so zavezani z njihovo lastno politiko zasebnosti. Obdelovalci plačil upoštevajo standarde, določene s PCI-DSS, ko si upravljani s strani Sveta za Varnostne Standarde PCI, ki predstavlja skupno prizadevanje blagovnih znamk, kot so Visa, Mastercard, American Express in Discover. Zahteve PCI-DSS pomagajo zagotoviti varno obdelavo podatkov o plačilu.

Zbiranje finančnih podatkov

Ko v spletni trgovini kupite naše izdelke potrebujemo vaše finančne podatke (kot so številka kreditne kartice, naslov za izstavitev računa in datum poteka veljavnosti kreditne kartice). Celoten postopek plačila je izveden preko zunanjega ponudnika plačilnih storitev (Stripe ali PayPal), izven Spletnega mesta Podjetja. V primeru plačila s kreditno kartico ali s PayPal računom, finančnih podatkov, ki jih prejmemo od vas, ne shranjujemo in jih uporabljamo samo za obdelavo plačila in izdajo potrdila o plačilu za storitev preko zunanjih ponudnikov (Stripe ali PayPal). Storitve, ki jih opravlja Stripe, ureja pravna dokumentacija ponudnika, ki je na voljo na https://stripe.com/en-si/privacy. Storitve, ki jih opravlja PayPal, ureja pravna dokumentacija ponudnika, ki je na voljo na https://www.paypal.com/en/webapps/mpp/ua/privacy-full

V primeru plačila z bančnim nakazilom, Podjetje shranjuje vaše podatke do zakonsko določenega roka. Ko opravite plačilo z bančnim nakazilom, na bančnem izpisku vidimo ime in številko bančnega računa, iz katerega je bil denar poslan. Ti podatki se lahko uporabijo za identifikacijo naročila, ki je bilo plačano, da se to naročilo obdela.

Podatke o vaši kreditni kartici bomo uporabili samo za obdelavo plačil.

Zbiranje drugih podatkov

V večini primerov se strinjate z uporabo vaših osebnih podatkov v skladu s Politiko zasebnosti tako, da nam te podatke posredujete. V nekaterih primerih prosimo za vaše izrecno soglasje, če menimo, da so podatki občutljivi, ali če naša uporaba podatkov vključuje druge načine uporabe, ki niso zajeti s Politiko zasebnosti ali drugimi obvestili o zasebnosti z naše strani.

Prijava na novice

Za upravljanje seznama naročnikov za e-poštno trženje in pošiljanje e-sporočil našim naročnikom uporabljamo ponudnika Klaviyo. Klaviyo je neodvisni ponudnik, ki lahko obdeluje vaše podatke z uporabo standardnih tehnologij, ki nam pomagajo spremljati in izboljšati naš novičnik. Politika zasebnosti ponudnika Mailchimp je na voljo na https://www.klaviyo.com/legal/privacy-policy.

S svojim elektronskim naslovom se lahko naročite na naš novičnik in se strinjate z rednim prejemanjem novičnika. Novičnik vam nudi najnovejše informacije o naših produktih in lahko vsebuje tudi oglase, povezane z našimi storitvami. Pravna podlaga za obdelavo vaših podatkov je vaše soglasje. Vaš elektronski naslov bo hranjen za čas vaše naročnine na novičnik. Od storitve se lahko kadarkoli odjavite s klikom na polje “odjava” na koncu vsakega prejetega novičnika ali nam pošljete e-poštno sporočilo na [email protected]. V predmetu e-poštnega sporočila napišite “Odjava od novičnika”. Na vašo zahtevo bomo odgovorili v 72 urah po prejemu vašega e-poštnega sporočila.

Spletno oglaševanje

Naše Spletno mesto uporablja storitve spletnega oglaševanja, da vam prikazuje oglase, ki ustrezajo vašim interesom. Takšno oglaševanje je označeno z imenom ponudnika (npr. Google Ads). Ta storitev nam pomaga izboljšati Spletno mesto in narediti vaš obisk bolj zanimiv. V ta namen o vas zbiramo statistične podatke, ki jih obdeluje ponudnik takšnega oglaševanja. Takšna obdelava predstavlja naš legitimni interes za izboljšanje izkušnje z našim Spletnim mestom in za promocijo naših izdelkov in storitev.

Sporočila Podjetja

Ko se registrirate na našem Spletnem mestu, vam pošljemo elektronsko sporočilo za potrditev vašega e-poštnega naslova. Podjetje odgovarja na vaša vprašanja, nudi storitve po meri in upravlja vaš uporabniški račun. Z vami bomo komunicirali po elektronski pošti in si prizadevali spoštovati vaše želje.

Če na Spletnem mestu opravite nakup, vam bomo poslali tudi informacije o novih izdelkih, storitvah, posebnih prihrankih, promocijah in splošne informacije. Če teh informacij ne želite prejemati, se lahko odjavite od nadaljnjih e-poštnih sporočil (glejte točko “Odjava” spodaj).

Po potrebi vam bo podjetje pošiljajo obvestila v zvezi z nepromocijskimi storitvami. Če jih ne želite prejemati, se lahko odjavite od prejemanja takšnih obvestil.

Upoštevajte, da vaš e-poštni naslov posredujemo samo tistim poslovnim partnerjem, ki ga potrebujejo za zagotovitev normalnega delovanja našega Spletnega mesta, ki vam omogoči uporabo naših storitev in produktov brez težav. Ti poslovni partnerji so zlasti ponudniki plačilnih storitev (Stripe, PayPal), spletni gostitelj (WooCommerce) ter podjetje za podporo in vzdrževanje (Digital Ocean).

Izmenjava informacij

Podjetje posluje z drugimi ponudniki storitev in dobavitelji, da zagotovi celovit izbor storitev in rešitev, kot je opisano zgoraj. Ti ponudniki storitev lahko spremenijo svojo ponudbo ali podpišejo pogodbo z dodatnimi ponudniki storitev, da bolje zadostijo potrebam naših strank.

Vaši osebni podatki bodo razkriti tretjim osebam le v obsegu, ki je potreben za izpolnitev naših pogodbenih obveznosti. Pravna podlaga za prenos vaših osebnih podatkov sta točki (b) in (f) 6(1) člena Splošne uredbe EU o varstvu podatkov, saj predstavljata tudi naš legitimni interes za uveljavitev naših splošnih pogojev ali drugih sklenjenih pogodb z vami. Vaše osebne podatke lahko prenesemo v druge države za namene konsolidacije, shranjevanja podatkov, poenostavljenega upravljanja podatkov in poročanja.

Anonimne zbirne statistične podatke o uporabnikih našega Spletnega mesta lahko razkrijemo potencialnim partnerjem, oglaševalcem in drugim uglednim tretjim osebam za opis naših storitev in druge zakonite namene. Takšni podatki ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov.

Vaše osebne podatke lahko razkrijemo izvajalcem, ki nam pomagajo pri zagotavljanju storitev, ki jih ponujamo preko Spletnega mesta. Tak prenos bo vedno temeljil na pogodbi o obdelavi osebnih podatkov, kar pomeni, da bodo izvajalci vaše osebne podatke uporabljali le v obsegu, ki je potreben za izvajanje njihovih funkcij, in bodo po pogodbi dolžni obdelati vaše osebne podatke samo v našem imenu in v skladu z našimi zahtevami.

Podjetje ne razkriva osebnih podatkov tretjim osebam za lastno uporabo brez vašega dovoljenja, vendar moramo v nekaterih primerih deliti podatke zaradi veljavne zakonodaje. Podatke smo zavezani razkriti na primer zaradi sodne odredbe, pričevanja ali sodne preiskave. Poleg tega lahko v skladu z veljavno zakonodajo prostovoljno posredujemo podatke za pomoč v okviru kazenskega pregona ali če je razkritje potrebno za zaščito naših sistemov, poslovanja ali pravic drugih oseb.

Čezmejni prenos podatkov

Kot del zgoraj omenjenih dejavnosti izmenjave podatkov se vaši podatki lahko prenesejo v druge države (na primer ZDA), ki imajo lahko drugačne standarde varstva podatkov od države vašega prebivališča. Upoštevajte, da za podatke, ki se obdelujejo v tuji državi, lahko veljajo tamkajšnji zakoni, podatki pa so lahko tujim vladam, sodiščem, organom pregona in regulativnim agencijam. Ne glede na zgoraj navedeno, si prizadevamo sprejeti razumne ukrepe za ohranitev ustrezne ravni varstva podatkov pri izmenjavi vaših osebnih podatkov s takšnimi državami.

Za dodatne informacije o omenjenih zaščitnih ukrepih nas lahko kontaktirate na [email protected].

Odjava

Če ne želite več prejemati našega novičnika in/ali promocijskih sporočil, se lahko od njih odjavite tako, da sledite navodilom, navedenim v vsakem novičniku oziroma elektronskem sporočilu ali nam pošljete elektronsko sporočilo na [email protected]. V primeru slednjega v predmetno vrstico vnesite naslov “Odjava”.

Dostop in natančnost vaših podatkov

Omogočamo vam dostop do vaših podatkov, vključno s spletnim dostopom in možnostjo spreminjanja vaših podatkov, če je to mogoče. Za zaščito vaše zasebnosti in varnosti bomo vašo identiteto preverili z ustreznimi sredstvi, kot sta geslo in uporabniško ime, preden boste dobili dovoljenje za dostop do vaših podatkov. V skladu z veljavno zakonodajo in našimi Splošnimi pogoji si pridržujemo pravico, da obiskovalcem zavrnemo dostop do Spletnega mesta. V takšnih primerih bomo zadevnemu obiskovalcu navedli razlog zavrnitve dostopa.

Varnost vaših podatkov

Za zaščito pred izgubo, zlorabo in spreminjanjem osebnih podatkov smo uvedli razumne najsodobnejše varnostne ukrepe, ki so pod našim nadzorom. Naši politiki varnosti in zasebnosti se na primer redno pregledujeta in po potrebi izboljšujeta, dostop do osebnih podatkov pa ima samo pooblaščeno osebje. Čeprav ne moremo zagotoviti, da se informacije nikoli ne bodo izgubile, zlorabile ali spremenile, sprejemamo vse razumne ukrepe, da to preprečimo.

Podjetje ne zagotavlja varnosti naših strežnikov, prav tako ne moremo zagotoviti, da podatki, ki jih pošljete na Spletno mesto, med spletnim prenosom ne bodo prestreženi. Za zaščito osebnih podatkov, ki nam jih posredujete, med prenosom in po prejemu podatkov uporabljamo splošno sprejete tehnične standarde. Ko ob plačilu vnesete občutljive podatke (na primer podatke o kreditni kartici), s pomočjo storitve PayPal ali Stripe šifriramo te podatke s kriptografskim protokolom Secure Socket Layer. 

Upoštevati morate, da pošiljanje podatkov preko spleta ni nikoli popolnoma varno. Podjetje ne more jamčiti za varnost podatkov, ki jih pošljete preko Spletnega mesta. Vsak prenos podatkov poteka na vašo lastno odgovornost.

Hramba podatkov

Prizadevamo si, da bi bila naša obdelava vaših osebnih podatkov čim bolj omejena. Če v Politiki zasebnosti niso določena obdobja hrambe, se bodo vaši osebni podatki hranili le toliko časa, kolikor je potrebno za izpolnitev namena, za katerega smo jih zbrali, in če je potrebno, dokler je to zahtevano z zakonsko določenim obdobjem hrambe.

Če pustite komentar, se komentar in njegovi metapodatki ohranijo za nedoločen čas. Tako lahko samodejno prepoznamo in odobrimo nadaljnje komentarje, namesto da bi jih zadržali v čakalni vrsti za moderiranje.

Za uporabnike, ki se registrirajo na Spletnem mestu, hranimo tudi osebne podatke, ki jih navajajo v svojem uporabniškem profilu. Vsi uporabniki lahko vidijo, urejajo ali izbrišejo svoje osebne podatke, ne morejo pa spremeniti svojega uporabniškega imena. Skrbnik Spletnega mesta lahko te podatke vidijo in urejajo.

Kakšne pravice imate glede svojih osebnih podatkov

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi s Politiko zasebnosti ali obdelavo vaših osebnih podatkov, nas lahko brez oklevanja kontaktirate. Pišite nam na [email protected]. Na vašo zahtevo vas bomo pisno obvestili, v skladu z veljavno zakonodajo.

V skladu z določili Splošne uredbe EU o varstvu podatkov imate kot posameznik naslednje pravice:

Ne glede na navedeno, kot posameznik v nekaterih primerih, opisanih v 17 (3). členu Splošne uredbe EU o varstvu podatkov, nimate pravice do izbrisa podatkov.

Kadar se osebni podatki obdelujejo za tržne namene, ima posameznik pravico kadarkoli ugovarjati obdelavi podatkov, ki se nanašajo nanj, za namene takšnega trženja, vključno z ustvarjanjem profilov, kolikor se nanaša na tako neposredno trženje. Kadar posameznik ugovarja obdelavi za namene neposrednega trženja, se podatki za te namene ne obdelujejo več.

Kadar se podatki obdelujejo za znanstvene ali zgodovinske raziskovalne namene ali za statistične namene, ima posameznik pravico ugovarjati obdelavi podatkov, ki se nanašajo nanj, iz razlogov, povezanih z njegovim posebnim položajem, razen če je obdelava potrebna za izvedbo naloge, ki se izvaja iz razlogov javnega interesa.

Brez poseganja v katerokoli drugo (upravno ali zunajsodno) pravno sredstvo imate kot posameznik pravico do učinkovitega pravnega sredstva zoper pravno zavezujočo odločitev nadzornega organa, pa tudi v primeru, da nadzorni organ ne obravnava vaše pritožbe ali vas v treh mesecih ne obvesti o stanju zadeve ali odločitvi o pritožbi. Za postopke zoper nadzorni organ je pristojno sodišče države članice, v kateri ima nadzorni organ sedež.

Posameznik lahko vse zahteve v zvezi z uveljavljanjem pravic v zvezi z osebnimi podatki pisno naslovi na upravljavca prek [email protected]

Upravljavec lahko za namene identifikacije posameznika v primeru uveljavljanja njegovih pravic v zvezi z osebnimi podatki od posameznika zahteva dodatne podatke in lahko zavrne ukrepanje, če posameznika ni mogoče zanesljivo identificirati.

Upravljavec se mora na zahtevo posameznika, s katero uveljavlja svoje pravice v zvezi z osebnimi podatki, odzvati brez nepotrebnega odlašanja in najkasneje v enem mesecu od prejema zahteve.

Kot posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, imate pravico vložiti pritožbo na naslov: Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Dunajska cesta 22, 1000 Ljubljana, telefon: 01 230 97 30, e-pošta: [email protected].

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik ob vašem obisku Spletnega mesta. Spletnemu mestu so piškotki v pomoč, da vas prepozna ob ponovnem obisku in nam posreduje informacije o vaših aktivnostih na našem Spletnem mestu. Piškotki torej zbirajo informacije glede vaše uporabe Spletnega mesta ter podatke glede vaše naprave, s katero dostopate do Spletnega mesta. V tem primeru gre za vaš IP naslov, tip brskalnika in demografske podatke, v primeru da ste na našo Spletno mesto prišli preko druge povezave pa tudi URL naslov drugega Spletnega mesta.

Obstajajo različne vrste piškotkov. Z vidika njihove življenjske dobe (kako dolgo so shranjeni na vašem računalniku) ločimo »začasne oz. sejne« in »trajne oz. shranjene« piškotke. Začasni piškotki se shranijo le za čas vašega obiska na Spletnem mestu in se samodejno zbrišejo v trenutku ko zaprete vaš spletni brskalnik. Na nasprotni strani, pa trajni piškotki ostanejo shranjeni na vaši napravi tudi potem, ko niste več na spletu. Na vaši napravi (računalniku, mobilnem telefonu) so shranjeni določen čas in se ponovno aktivirajo vsakič ko obiščete spletno mesto, kjer so piškotki nastali.

Piškotki običajno ne vsebujejo nobenih informacij, ki omogočajo osebno identifikacijo uporabnika, vendar so osebni podatki, ki jih o vas hranimo, lahko povezani z informacijami, shranjenimi v piškotkih in pridobljenimi iz njih.

Piškotke uporabljamo za:

Katere piškotke uporablja spletno mesto https://aeonathletics.com/?

Spodnje tabele prikazujejo piškotke, ki jih uporablja spletna stran  https://aeonathletics.com/:

  1. Nujni piškotki
StoritevIme piškotkaDoba hranjenja v brskalnikuOpis piškotkaUpravitelj
aeonathletics.com_grecaptchaTrajnoPiškotek, ki ločuje med boti in ljudmi, da so poročila o obisku strani verodostojna.Aeon Athletics
google.com_GRECAPTCHA179 dniPiškotek, ki ločuje med boti in ljudmi, da so poročila o obisku strani verodostojna.Google
aeonathletics.comcookies.jsTrajanje sejePiškotek, ki zazna, ali je uporabnik potrdil uporabo piškotkov.Aeon Athletics
google.comrc::aTrajnoPiškotek, ki ločuje med boti in ljudmi, da so poročila o obisku strani verodostojna.Google
google.comrc::bTrajanje sejePiškotek, ki ločuje med boti in ljudmi.Google
google.comrc::cTrajanje sejePiškotek, ki ločuje med boti in ljudmi.Google
google.comrc::d-#TrajnoPiškotek, ki ločuje med boti in ljudmi.Google
aeonathletics.comwc_cart_hash_#TrajnoPiškotek, ki omogoča normalno delovanje spletnega mesta.Aeon Athletics
aeonathletics.comwc_fragments_#Trajanje sejePiškotek, ki omogoča normalno delovanje spletnega mesta.Aeon Athletics
  1. Piškotki spletne analitke
StoritevIme piškotkaDoba hranjenja v brskalnikuOpis piškotkaUpravitelj
aeonathletics.com_ga2 letiPiškotek, ki uporabniku določi unikaten ID, da se lahko spremlja, kako pogosto uporabnik obišče spletno stran.Aeon Athletics
aeonathletics.com_gat1 danPiškotek, ki omogoča uporabo Google Analytics.Aeon Athletics
aeonathletics.com_gid1 danPiškotek, ki ločuje med boti in ljudmi, da so poročila o obisku strani verodostojna.Aeon Athletics
pubmatic.comPugT29 dniPiškotek, ki beleži, kako pogosto so posodobljeni piškotki.Pubmatic
  1. Ciljni piškotki ali oglaševalni piškotki tretjih oseb
StoritevIme piškotkaDoba hranjenja v brskalnikuOpis piškotkaUpravitelj
aeonathletics.comwp-wpml_current_language1 danPiškotek, ki določi kodo države.Aeon Athletics
aeonathletics.com_fbp3 mesecePiškotek, ki omogoča Facebook oglaševanje.Aeon Athletics
google.comads/ga-audiencesTrajanje sejePiškotek, ki omogoča uporabo Google AdWords.Google
pubmatic.comAdServer/PugTrajanje sejePiškotek, ki zabeleži uro, ko je uporabnik obiskal spletno mesto.Pubmatic
pubmatic.comKRTBCOOKIE_#2 mesecaPiškotek, ki omogoča targetirano oglaševanje.Pubmatic
pubmatic.comPUBMDCID3 mesecePiškotek, ki uporabnikom dodeli unikatni ID.Pubmatic
facebook.comtrTrajanje sejePiškotek, ki omogoča oglaševanje znotraj Facebooka.Meta
iprom.netUID179 dniPiškotek, ki prepozna uporabnike, ki ponovno obiščejo spletno mesto.Iprom
aeonathletics.com_tcf_ts1 letoPiškotek, ki omogoča oglaševanje.Aeon Athletics
core.iprom.netlogTrajanje sejePiškotek, ki omogoča oglaševanje.Iprom

Glede na ponudnika analitičnih orodij se lahko podatki pridobljeni pri vaši uporabi Spletnega mesta, prenesejo in obdelujejo v tretjih državah (kot na primer Združene države Amerike). Za več informacij o morebitnih tveganjih čezmejnega prenosa podatkov glejte točko “Čezmejni prenos podatkov” v tej Politiki zasebnosti. Analitična orodja zbirajo zgolj vaš IP naslov, ki vam je dodeljen na dan obiska Spletnega mesta, ne pa tudi vašega imena ali drugih identifikacijskih podatkov. Ponudniki orodij bodo slednje informacije uporabili za oceno vaše uporabe Spletnega mesta, za sestavljanje poročil o dejavnosti Spletnega mesta in za zagotavljanje drugih storitev povezanih z uporabo Spletnega mesta. 

Pravna podlaga za tovrstno obdelavo podatkov je naš zakoniti interes za analizo prometa na Spletnem mestu, izboljšanje uporabniške izkušnje in optimizacijo Spletnega mesta na splošno. 

Uporabljamo naslednje piškotke tretjih oseb: 

Uporabljamo Google Analytics (analitično orodje Googla) za spremljanje prometa na Spletnem mestu, ki jo zagotavlja Google Ireland Ltd., Google Building Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irska (“Google”). V našem imenu bo Google podatke pridobljene s piškotki, uporabil za oceno vaše uporabe Spletnega mesta, za sestavljanje poročil o dejavnosti Spletnega mesta in za zagotavljanje drugih storitev v zvezi s Spletnim mestom. 

Znotraj storitve Google Analytics smo aktivirali anonimizacijo IP naslove, zato bo vaš IP naslov skrajšan in obdelan na ozemlju držav članic Evropske unije ali drugih pogodbenic Sporazuma o Evropskem gospodarskem prostoru. Le izjemoma bo celoten IP naslov prenesen na Googlov strežnik v ZDA in obdelan tam. IP naslov, ki ga vaš brskalnik prikaže kot del storitve Google Analytics, ne bo povezan z drugimi podatki, ki jih hrani Google. 

Googlove pravice do uporabe in skupne rabe podatkov, ki jih pridobi prek storitve Google Analytics, so opredeljene v skladu z naslednjimi dokumenti: Pogoji uporabe storitve Google Analytics in Googlov pravilnik o zasebnosti.

Onemogočite lahko, da vas Google Analytics prepozna ob naslednjem obisku spletnega mesta tako, da onemogočite uporabo piškotkov v vašem spletnem brskalniku, vendar ne pozabite, da v tem primeru morda ne boste mogli uporabljati celotne funkcionalnosti Spletnega mesta. Poleg tega lahko preprečite zbiranje podatkov, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi Spletnega mesta (vključno z vašim IP naslovom) in obdelavo teh podatkov s strani Googla tako, da prenesete in namestite vtičnik brskalnika, ki je na voljo na naslednji povezavi: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

V skladu s Politiko zasebnosti se lahko odjavite od morebitnih prihodnjih zbirk svojih osebnih podatkov z naše strani in storitve Google Analytics tako, da sledite navodilom na povezavi: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Uporabljamo Facebook pixel za boljše sledenje prometa, ki ga prejmemo s strani Facebooka, ter za merjenje učinkovitosti oglasov in sponzoriranih objav. Facebook pixel bo na vašo napravo namestil več piškotkov, v kolikor se strinjate s piškotki tretjih oseb na naši spletni strani. Več o Facebook Pixel si lahko preberete na naslednji povezavi https://developers.facebook.com/docs/facebook-pixel/implementation/conversion-tracking, več informacij o Facebookovi politiki zasebnosti pa lahko najdete v njihovi Politiki piškotkov

Uporabljamo iProm za spremljanje prometa na Spletnem mestu. V našem imenu bo iProm podatke pridobljene s piškotki, uporabil za oceno vaše uporabe Spletnega mesta, za sestavljanje poročil o dejavnosti Spletnega mesta in za zagotavljanje drugih storitev v zvezi s Spletnim mestom. Več o iProm si lahko preberete na naslednji povezavi: https://iprom.eu/terms-and-conditions/

Uporabniški  računi na Spletnem mestu

Če imate račun in se prijavite na Spletno mesto, bomo na vašo napravo nastavili začasni piškotek, da ugotovimo, ali vaš brskalnik sprejema piškotke. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in se zavrže, ko zaprete brskalnik.

Ko se prijavite, bomo nastavili dodatne piškotke, da lahko shranimo vaše podatke za prijavo in izbiro jezika. Piškotki za prijavo trajajo za čas vašega obiska/seje in se, ko zapustite spletno stran, izbrišejo. Piškotki glede izbire jezika se izbrišejo po 24. urah.

Komentarji 

Ko uporabniki pustijo komentarje na Spletnem mestu, zberemo podatke, prikazane v obrazcu za komentarje (ime, priimek, email naslov), ter uporabnikov IP-naslov in uporabniški niz brskalnika za lažje odkrivanje nezaželene pošte. 

Če potrebujete dodatne informacije, vam svetujemo, da obiščete www.aboutcookies.org ali www.whatarecookies.com.

Navodila za urejanje piškotkov v posameznih brskalnikih

Če želite spremeniti način uporabe piškotkov v brskalniku, vključno z blokiranjem ali izbrisom, lahko to storite z ustrezno spremembo nastavitev brskalnika. Za upravljanje vam večina brskalnikov omogoča, da sprejmete ali zavrnete vse piškotke, sprejmete samo določeno vrsto piškotkov ali pa vas opozori, da stran želi shraniti piškotek. Piškotke, ki jih je brskalnik shranil, lahko tudi enostavno izbrišete. Če spremenite ali izbrišete brskalnikovo datoteko s piškotki, spremenite ali nadgradite vaš brskalnik ali napravo, boste morda morali ponovno onemogočiti piškotke. Postopek za upravljanje in brisanje piškotkov se razlikuje od brskalnika do brskalnika. Če pri tem potrebujete pomoč, lahko pogledate v brskalnikovi pomoči uporabnikom.

Sprememba Politike zasebnosti 

Upravljavec si pridržuje pravico, da Politiko zasebnosti po potrebi občasno prilagodi dejanskim razmeram in zakonodaji s področja varstva osebnih podatkov. Iz tega razloga vas prosimo, da pred vsakim posredovanjem osebnih podatkov preverite aktualno različico, da boste seznanjeni z morebitnimi spremembami in dopolnitvami. Prav tako vas bomo o morebitnih spremembah, ki bistveno vplivajo na obdelavo vaših osebnih podatkov, predhodno obvestili na primeren način (npr. z obvestilom na našem Spletnem mestu). Datum zadnje različice Politike zasebnosti je zapisan v dokumentu. 

Pogoji in določila 

Če se odločite za obisk našega Spletnega mesta, je vaš obisk in kakršenkoli spor glede zasebnosti, predmet te Politike zasebnosti in Splošnih pogojev poslovanja.

Stik z nami 

Cenimo vaše mnenje. Če imate pripombe ali vprašanja glede Politike zasebnosti ali bi nam radi izrazili zaskrbljenost glede obdelave vaših osebnih podatkov, vas prosimo, da nam pošljete e-sporočilo na [email protected]. Če vas skrbi glede zasebnosti vaših osebnih podatkov, prosimo, vnesite “Zasebno” v naslovno vrstico svojega e-sporočila. 

© Aeon Athletics Group d.o.o. 

Ljubljana, januar 2022

O NAS

Ljudem omogočamo, da napredujejo na poti, da postanejo to, kar si želijo biti. Želimo, da ljudje najdejo motivacijo, da začnejo na poti, ki jih popelje do njihovega cilja. Želimo jim, da so srečni, samozavestni, da so močni in da izgledajo ter se počutijo mogočno.

Prijavi se na Aeon novice in prejemaj eksluzivne ponudbe in obvestila o novih produktih. Ob prijavi prejmeš kupon za 10% popusta pri naslednjem naročilu.

PRIJAVI SE

Filters

Dodajanje v košarico ...

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo in za izboljšanje vaše izkušnje uporabljamo piškotke. Upravljate jih lahko s klikom na “nastavitve”. Za več informacij si oglejte Politiko piškotkov.